Påminnelse att söka förbundsarrangemang 2024

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 1:A MAJ

Nu kommer sista påminnelsen för er klubbar att anmäla intresse för samtliga förbundsarrangemang 2024!

Det nya året har bara börjat och förbundsstyrelsen har redan satt igång att planera inför förbundsarrangemangen nästa år. Vi behöver er hjälp för att kunna genomföra dessa och vi ser fram emot ännu ett år av gott samarbete och roliga arrangemang! 

Sista dagen för att anmäla intresse är 1:a maj 2023. Vi kommer inte att förlänga intresseanmälan och har vi inte fått in någon intresseanmälan så kommer det berörda arrangemanget att ställas in. Vi kommer att en gång i månaden fram till 1:a maj att skicka ut en påminnelse med statistik över hur många intresseanmälningar som inkommit till förbundet. 

Följande arrangemang går att anmäla intresse för:
  • Årsstämma
  • Jubileumstävling (Jubileumsår, SKHRF 30 år, datum 29 mars till 31 mars 2024). Ta kontakt med oss vid frågor och innan ni ansöker om detta specialarrangemang. Aktiviteter + tävlingar + middag.
  • Domarläger – 1 klubb har ansökt
  • Domarkonferens – 3 klubbar har ansökt
  • SM i rak och längd – 1 klubb har ansökt
  • SM i krok och höjd

Blanketten för intresseanmälan finner ni här och mejlas in till oss på [email protected] om det gäller domarlägret skall blanketten mejlas [email protected]. Om just er klubb tilldelas ett arrangemang så behöver ni senast den 1:a oktober 2023 lämna in en komplett ansökan om förbundsarrangemanget och den blanketten finner ni här. Vi kommer inte att förlänga sista dagen och om förbundet inte har tillhandahållit en komplett ansökan i tid så kommer arrangemanget att ställas in.

Vi vill påminna om att detta är ett nytt sätt och vi tar tacksamt emot feedback om vad ni tycker om systemet. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar. 

Skip to content