Arrangemang 2025

Det nya året har bara börjat och förbundsstyrelsen har redan satt igång att planera inför förbundsarrangemangen nästa år. Vi behöver er hjälp för att kunna genomföra dessa och vi ser fram emot ännu ett år av gott samarbete och roliga arrangemang! 

Sista dagen för att anmäla intresse är 1:a maj 2024. Vi kommer inte att förlänga intresseanmälan och har vi inte fått in någon intresseanmälan så kommer det berörda arrangemanget att ställas in. Vi kommer att en gång i månaden fram till 1:a maj att skicka ut en påminnelse med statistik över hur många intresseanmälningar som inkommit till förbundet. 

Följande arrangemang går att anmäla intresse för:
  • Årsstämma
  • Domarläger 
  • Domarkonferens
  • SM i rak och längd
  • SM i krok och höjd

Blanketten för intresseanmälan finner ni här och mejlas in till oss på [email protected] och om det gäller domarlägret skall blanketten mejlas till [email protected]. Om just er klubb tilldelas ett arrangemang så behöver ni senast den 1:a oktober 2024 lämna in en komplett ansökan om förbundsarrangemanget och den blanketten finner ni här. Vi kommer inte att förlänga sista dagen och om förbundet inte har tillhandahållit en komplett ansökan i tid så kommer arrangemanget att ställas in.

Vi ser fram emot er ansökan!

Skip to content