Månadsbrev oktober/november 2020

SVERIGES KANINHOPPARES RIKSFÖRBUND


Ny månad och nytt månadsbrev! Nedan följer månadsbrevet för oktober och början på november månad. 


SKHRFs åtgärder mot covid-19

“Coronasida” på hemsidan
Vi har samlat all nödvändig information gällande rådande pandemi under en ny sida på förbundets hemsida. 

Via dator hittar ni sidan till höger om nyheterna som ligger på startsidan. Via surfplatta eller telefon hittar ni sidan efter alla nyheter. Det går också att nå sidan genom huvudmenyn.

Alla nya uppdateringar rörande covid-19 kommer att publiceras på den sidan. För att veta hur ny informationen är kan ni se längst ner på sidan när den senast är uppdaterad med ny information. 

Samarbetsregioner och lokala restriktioner
Under oktober och november månad har flertalet regioner infört lokala restriktioner som ska följas. Detta innebär att varje klubb innehar ett eget ansvar för att deras verksamhet hålls i den utsträckning som är lämplig. Läs mer om vad som gäller i tidigare nyhet, den hittas här.

Förbundsstyrelsen tog under oktober månad ett beslut om att medlemmar bosatta med lokala restriktioner inte får lov att tävla i övriga klubbar i sin samarbetsregion. Läs mer om detta på COVID-sidan.

Vi vill också påminna om att det inte går att byta samarbetsregion under restriktionsperioden.

Klubbar

Nyanslutna klubbar
Bergslagens Kaninhoppare (BLKH) har efter sitt prövovår nu anslutits till förbundet som fullvärdig medlem. Vi önskar er fortsatt lycka till!

Västra Götalands Kaninhoppare har delats till två nya klubbar, Nordvästra Götalands Kaninhoppare (NVKH) och Södra Västkustens Kaninhoppare (SVKH). Mer information hittas här.

Instagram take-over
För att göra förbundets instagramkonto mer levande och ge er klubbar en chans att marknadsföra er ges nu möjligheten att ta över kontot under en valfri vecka. Mer information gick ut i ett mejl till alla klubbar i september. Två klubbar har redan haft kontot varsin vecka, titta gärna hur de har gjort!

För er klubbar som är intresserade av att synas på SKHRFs konto, maila till styrelsen@skhrf.se och skriv vilken vecka ni önskar.

Var med och hjälp förbundet framåt!

Riksförbundet söker kommittémedlemmar och en revisor, är du den vi söker?

Verksamhets- och utvecklingskommittén
Kommittén ligger fortsatt vilande, men skulle gärna vilja startas upp igen. Är du intresserad av att driva gruppen framåt och fortsätta med det viktiga arbetet, mejla då styrelsen@skhrf.se. 

Domarkommittén
Domarkommittén söker efter en ny medlem. Vid intresse, mejla styrelsen@skhrf.se eller dk@skhrf.se

Revisor
Förbundsstyrelsen söker fortsatt med ljus och lykta efter en möjlig revisor för verksamhetsåret 2020. Vet du någon som passar för uppgiften, kontakta då styrelsen@skhrf.se

Arrangemang

Förbundsarrangemang 
Inom kort kommer mer information gällande de förbundsarrangemang som är planerade att arrangeras i början på nästa års.

Jubiléeumstävlingen
Då det inte inkommit några ansökningar till Jubileumstävlingen för 2021 så kommer denna att ställas in. Vi hoppas på ett större intresse inför nästa ansökningsperiod och att tävlingen ska kunna återkomma år 2022.


Frågor på något i ovanstående text eller gällande något annat? Maila styrelsen@skhrf.se.

Många vänliga hälsningar
Angelina Södergren, Styrelseledamot Sveriges Kaninhoppares Riksförbund