MÅNADSBREV MAJ 2020


SVERIGES KANINHOPPARES RISKFÖRBUND

Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av vår- och sommarvädret som har börjat dyka upp runt om i landet! 

Nedan följer månadsbrevet för maj månad.

COVID-19 samt info om Agria Cup 2020
Det är fortsatt tävlingsförbud till och med den 31/5. Från och med den 1/6 gäller nya restriktioner, vi hänvisar till tidigare inlägg för information om vad som gäller. Vi vill återigen tacka klubbarna som var med och bidrog med sina synpunkter och tankar via den enkät som skickades ut!

På grund av COVID-19 har både Falsterbo Horse Show och SM på Bråvalla, där årets Agria deltävlingar skulle arrangerats, ställts in. Det kommer att tittas på nya möjligheter för att hålla Agria Cup som planerat i år och vi återkommer när vi har ny information.

Dokument, blanketter m.m.
På hemsidans startsida finns en ruta med viktiga dokument. Dessa dokument är just viktiga samt de mest använda. Vi vill påminna er om att fler dokument, men även blanketter och handböcker, finns under “Dokument” i den blå menyn.

Vi vill också uppmärksamma att vid ifyllning av ansökningsblanketter måste blanketten antingen sparas ned och öppnas i en PDF-läsare, eller skrivas ut och fyllas i för hand. Det går att fylla i via webbläsaren med då går det inte att spara ner. 

Kullregistrering
Årets kullar har börjat födas och fler är påväg. Uppfödarkommitten önskar att att ni alla med godkända gårdar registrerar även kullar med ej överlevande ungar i Skuttli. Detta är för statistikens skull.

Uppdelning av klubb
Norrbottens Kaninhoppare (BDKH) har delats i två klubbar. Numera finns alltså Norrbottens Kaninhoppare (BDKH) och Norra Norrbottens Kaninhoppare (NNKH). Vi välkomnar nybildade Norra Norrbottens Kaninhoppare till SKHRF och önskar klubbarna lycka till!

Förbundsarrangemang
Den 1 maj var sista ansökningsdag för förbundsarrangemang 2021. Vi har fått inkomna ansökningar till alla arrangemang förutom Jubileumstävlingen och Domarkonferensen 2020 och 2021. Jubileumstävlingen och Domarkonferensen kommer att strykas för i år. Vad det gäller nästa års Domarkonferens har DK beslutat att förlänga ansökan, mer information kommer. 

Arrangemang 2020

  • 3-4 oktober, Svenska mästerskapen i krok och höjd, ARR: BLKH
  • OBESTÄMT datum SM rak & längd, Flyinge, ARR: LKH & SKH

Detta var allt för denna gång. Ta hand om er och era kaniner så hoppas vi på att kunna ses snart igen. Har ni några frågor är det i vanlig ordning bara att maila till styrelsen@skhrf.se.

Många kramar
Angelina Södergren, Styrelseledamot Sveriges Kaninhoppares Riksförbund